Ervaren verdediger Antwerp strijdt tegen degradatie met Kortrijk: "Dat ga ik doen"

Ervaren verdediger Antwerp strijdt tegen degradatie met Kortrijk: "Dat ga ik doen"

Dorian Dessoleil moet voor extra ervaring zorgen achterin bij KV Kortrijk, dat dit seizoen zal moeten strijden tegen degradatie.

Dorian Dessoleil is een 30-jarige centrale verdediger met ervaring zat in de Jupiler Pro League. Na zes jaar Charleroi is hij sinds 2021 lid van Antwerp.

The Great Old leende hem dit seizoen uit aan KV Kortrijk, waar hij in een heel ander soort voetbal is terechtgekomen en zal moeten helpen strijden tegen degradatie: "Het zal niet makkelijk worden dit seizoen, maar we moeten het hoofd hooghouden."

"Door mijn leiderschap verwacht men van mij dat ik de verdediging kan leiden", aldus Dessoleil in een gesprek met KVK TV.

"Ik ben discreet en timide, maar door mijn jaren ervaring ben ik op dat gebied wel een beetje veranderd. Ik kan genieten van het leven buiten het veld en ook grappen maken. Ik wil er tot de laatste minuut voor strijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21673 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties