Joren Dom schopt het tot quizvraag, kandidaat duidelijk: "Slimste voetballer? Persoon die nee zei"

Joren Dom schopt het tot quizvraag, kandidaat duidelijk: "Slimste voetballer? Persoon die nee zei"
Foto: © photonews

In 'De Allerslimste Mens ter Wereld' was Thomas Huyghe op bezoek in de aflevering van woensdag. En die heeft natuurlijk een link met het voetbal.

Voor De Ideale Wereld heeft Huyghe heel wat spelers weten te interviewen doorheen de tijd. Daarover ging het ook tijdens de quiz.

Bij een vraag in de eerste ronde werd hem gevraagd naar Joren Dom, de speler van OH Leuven en ex-Beerschot, Antwerp en KV Mechelen.

Slimste voetballer

Erik Van Looy pikte erop in dat Dom veel slimmer is dan zijn naam doet vermoeden. Hij vroeg vervolgens aan Huyghe wie de slimste voetballers waren die hij al had geïnterviewd. "De spelers die nee hebben gezegd", klonk het.

"Voetballers zijn natuurlijk niet zo heel slim, anders waren het geen voetballers", pikte Jan Jaap van der Wal in. "Ik vind het wel lastig als ze trainer worden en zich dan intelligent gaan voordoen omdat ze een boek over management hebben gelezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21680 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties