Het witte konijn van Martinez? "Ze zouden zich vragen stellen in België als hij niet meegaat naar het WK"

Jeroen Deheegher
| 9 reacties
Het witte konijn van Martinez? "Ze zouden zich vragen stellen in België als hij niet meegaat naar het WK"
Foto: © photonews

Als het op verdedigers aankomt is, is de spoeling eerder dun bij de Rode Duivels.

Er zijn nog altijd Jan Vertonghen en Toby Alderweireld, die ondanks hun leeftijd nog bijna altijd zeker zijn van hun basisplaats bij de Rode Duivels. Daarnaast speelt Wout Faes de laatste tijd sterk bij Leicester City, Arthur Theate speelt wekelijks in de Ligue 1 en Zeno Debast lijkt ook in een bovenste schuif te liggen bij Roberto Martinez. 

Maar ook een andere jonge verdediger kan misschien nog aanspraak maken op een plaatsje in de selectie. Koni De Winter (20) stond de laatste drie matchen in de basis bij het Italiaanse Empoli

Zijn manager Fabrizio Lioi denkt dan ook dat De Winter mag hopen om Qatar. "Voor mij is er 50% kans dat hij zal meegaan naar Qatar, zeker omdat jongens als Alderweireld en Vertonghen niet meer van de jongsten zijn. En behalve Theate zullen er misschien nog drie verdedigers worden opgeroepen", zegt hij bij Tutto Juve

"Degenen die beschikbaar zijn, zijn niet onbereikbaar voor Koni. Martinez gaf de afgelopen maanden al een paar spelers een kans. In België zouden ze zich vragen stellen als Koni niet meegaat naar het WK."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21812 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties