🎥 RSCA Futsal plaatst zich voor de Final 4 van de Champions League
Joachim Vandecauter
| 0 reacties
🎥 RSCA Futsal plaatst zich voor de Final 4 van de Champions League
Foto: © SC

Een straffe stoot van RSCA Futsal. Voor de 1e keer hebben ze zich kunnen plaatsen voor de Final 4 in de Champions League.

Op de laatste speeldag van de groepsfase van de Champions League moest RSCA Futsal tegen het Roemeense Galati spelen. Het werd een gemakkelijke overwinning voor Anderlecht. Ze wonnen met 0-9.

Daardoor legde Anderlecht extra druk bij Barcelona, de titelverdediger in de Champions League. Zij moesten met 6 doelpunten verschil winnen om zich nog voor de Final 4 te kunnen plaatsen. 

Barcelona speelde tegen het Kroatische Pula. Het zag er lange tijd niet naar uit dat ze met genoeg verschil zouden winnen, maar op het einde liepen ze toch nog naar 7-2 uit. Op het einde viel hun 8e goal niet. Daardoor ging RSCA Futsal naar de Final 4. 

Het is de 1e keer voor Anderlecht dat ze zich konden plaatsen voor de Final 4. In mei zullen ze het opnemen tegen Malaga, Benfica en Sporting Lissabon. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties