WK-sensatie met knaltransfer?

Redactie
WK-sensatie met knaltransfer?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vazquez - Olsen - Guardiola i Sala - Hagi - Ounahi - Saka - Jornell Grot - Szymczak

WK-sensatie met knaltransfer?

Azzedine Ounahi maakte indruk op het WK in Qatar. Barcelona, Sevilla, Leicester City, Wolverhampton en West Ham willen de speler van Angers graag inlijven.

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/12

Standard wil gaan shoppen bij de buren van Seraing

Standard wil bij de buren van Seraing gaan shoppen om hun defensie te versterken. (Lees meer)


Cody Gakpo krijgt na het WK in Qatar een resem topclubs achter zich aan

Zijn prima prestaties op het WK in Qatar hebben voor de nodige interesse gezorgd voor de aanvaller van PSV. Hij krijgt een resem Europese topclubs achter zich aan. (Lees meer)


Wordt dit dan de nieuwe spits van Anderlecht: 'Ivoriaanse topschutter van rode lantaarn in Ligue 2'

Anderlecht is op zoek naar een nieuwe spits en in de Ligue 2 loopt er eentje rond die vlotjes de weg naar de netten vindt én aan het einde van het seizoen einde contract is. Eén plus één is twee? Volgens Footmercato heeft paars-wit een oogje op Jean-Philippe Krasso. (Lees meer)


Wintertransfer op komst? 'Premier League loopt storm voor sterkhouder Club Brugge'
Foto: © photonews

Wintertransfer op komst? 'Premier League loopt storm voor sterkhouder Club Brugge'

Het is al even duidelijk, maar ondertussen wordt het steeds duidelijker. De Premier League lijkt de volgende bestemming te worden van een sterkhouder van Club Brugge. (Lees meer)


Anderlecht heeft één absolute transferprioriteit en heeft al drie verschillende pistes op het oog

RSC Anderlecht wil zich deze winter graag versterken om in 2023 nog mee te spelen om de play-offs en Europees voetbal. (Lees meer)


'Club Brugge wil Arsenal en Atalanta aftroeven met miljoenentransfer voor talentrijke verdedigende middenvelder'

Bij Club Brugge willen ze zich de komende weken en maanden nog graag versterken. Steevast hebben ze daarbij jong talent op het oog. (Lees meer)


Victor Vazquez gaat dan toch nog door

Victor Vazquez gaat dan toch nog even door als voetballer. Hij heeft opnieuw een contract getekend bij zijn ex-club Toronto.


'Guardiola wil sterkhouder van Arsenal'

Pep Guardiola is op zoek naar spelers om de kern te gaan versterken de komende jaren. Daarbij komt hij ook uit bij Bukayo Saka van Arsenal, zo blijkt.


Ianis Hagi langer bij Rangers

Ianis Hagi (24) heeft zijn contract bij Glasgow Rangers weten te verlengen tot  2026. Dat laat Fabrizio Romano alvast weten.


'Aleksander Boljevic mag beschikken'

Aleksander Boljevic zou volgens Sacha Tavolieri mogen beschikken bij Standard. Er wordt voor hem een oplossing gezocht deze winter.



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties