OFFICIEEL: Ervaren verdediger Peyre verlaat KV Mechelen voor avontuur in Saoedi-Arabië

OFFICIEEL: Ervaren verdediger Peyre verlaat KV Mechelen voor avontuur in Saoedi-Arabië
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat al een tijdje in de lucht hing is nu ook officieel: Thibault Peyre verlaat KV Mechelen en tekende een contract bij het Saoedi-Arabische Al Batin. Malinwa laat hem transfervrij vertrekken.

"Vandaag kwam de club tot een akkoord met Thibaut Peyre rond de beëindiging van zijn contract bij KV Mechelen. Op die manier kan de centrale verdediger transfervrij tekenen bij Al Batin", klinkt het bij Mechelen. "Uit respect voor wat Peyre heeft betekend voor onze club is beslist om in te stemmen met de wens van de speler."

Sportief directeur Tim Matthys: "Er heeft zich een uitzonderlijke opportuniteit voorgedaan. Als club wilden we Thibaut dan ook niet in de weg staan om dit avontuur aan te gaan."

Peyre laat op de website van KVM ook nog een boodschap voor de supporters achter. "De afgelopen vier jaar waren de mooiste uit mijn carrière. Met geweldige momenten en buitengewone mensen die ik nooit meer vergeet. Ik kreeg nu een kans die ik niet kon laten liggen. De club heeft hieraan meegewerkt en daar ben ik hen heel dankbaar voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties