Een tip voor Tedesco: "Hij heeft een profiel dat echt bij de Duivels zou kunnen passen"

Een tip voor Tedesco: "Hij heeft een profiel dat echt bij de Duivels zou kunnen passen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxim De Cuyper maakt indruk dit seizoen. Club Brugge trok zelfs aan zijn mouw deze winter om terug te keren, maar hij bleef bij Westerlo.

Maxim De Cuyper zit dit seizoen al aan zeven goals en zes assists bij in 27 wedstrijden voor Westerlo. Club Brugge probeerde de linkervleugelverdediger dan ook terug te halen deze winter. 

Daar speelt Bjorn Meijer momenteel wel vast op die positie, maar Mathias Fixelles, ploegmaat van De Cuyper, zou niet getwijfeld hebben. "Als ik hem was, had ik voor een terugkeer gekozen. Hij heeft de kwaliteiten om zich te meten met een speler als Meijer", zegt hij bij La Dernière Heure

Meijer staat in de mogelijk ook in de belangstelling van enkele clubs uit grotere competities, waardoor de weg zou open liggen voor De Cuyper bij Club. "Als hij zijn huidige niveau vasthoudt en volgend seizoen veel wedstrijden voor Brugge speelt, gaat het heel snel met hem."

Rode Duivels?

"Max heeft een profiel dat ontbreekt bij de Duivels", stelt Fixelles. "Ik heb gehoord dat Tedesco veel met statistieken werkt. Dat komt goed uit, want Max heeft geweldige statistieken en een profiel dat echt bij de Duivels zou kunnen passen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties