Van der Elst ziet het grote struikelblok van Club Brugge om Alfred Schreuder terug te halen

Van der Elst ziet het grote struikelblok van Club Brugge om Alfred Schreuder terug te halen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ontsloeg na de 5-1 nederlaag tegen Benfica Scott Parker. Ex-coach Alfred Schreuder werd veelvuldig als zijn vervanger genoemd, maar zo ver lijkt het niet te komen.

Rik De Mil neemt na het ontslag van Parker (voorlopig) over als hoofdcoach. Hij moet Club Brugge naar de top vier loodsten in de competitie. Club heeft daarvoor nog zes matchen, te beginnen zondag tegen Standard.

Club koos voor Rik De Mil als tijdelijke oplossing en Franky Van der Elst lijkt te weten waarom. "Ik denk dat het tijdstip Club Brugge parten speelt. Geen enkele trainer met naam zal komen voor twaalf matchen", zegt hij bij Het Nieuwsblad

Geen Schreuder meer bij Club Brugge?

Alfred Schreuder, die Club vorig jaar naar de titel leidde komt voorlopig niet: "Ik heb het gevoel dat ze bij Club Brugge niet overtuigd zijn. Anders geef je toch een contract van tweeënhalf jaar aan de man die je net nog kampioen gemaakt heeft?", zegt Van der Elst.

Een lange samenwerking met Alfred Schreuder ziet Van der Elst ook niet meteen gebeuren. "Ze kennen elkaars kleine kantjes. Iedereen weet dat ze van boven graag hun zegje doen bij Club, en die van Club hebben misschien ondervonden dat dat minder werkt bij Schreuder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties