Wouter Vrancken maakt forse bedenking bij bekendmaking van selectie Rode Duivels

Wouter Vrancken maakt forse bedenking bij bekendmaking van selectie Rode Duivels

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij KRC Genk wacht iedereen vol spanning op de selectie van de Rode Duivels. Want vanavond moeten de troepen van Wouter Vrancken tegen Cercle Brugge spelen.

Op het middaguur geeft Domenico Tedesco zijn eerste selectie als bondscoach van de Rode Duivels vrij. Bij Racing Genk houden ze het hart vast. Het is uitkijken of Bryan Heynen en Mike Trésor de selectie onder de Duitse oefenmeester halen.

Wouter Vrancken is alvast heel erg duidelijk. “We hopen dat Bryan Heynen en Mike Trésor erbij zijn”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “Ik vind dat ze het verdienen.” Al ziet de trainer van de competitieleider wel een probleem dat de selectie precies vandaag bekendgemaakt.

Het kan voor de spelers, zowel bij goed als slecht nieuws, zijn invloed hebben. “Het is niet optimaal dat ze de selectie bekendmaken op een wedstrijddag. Of het invloed kan hebben op hun prestaties tegen Cercle? Als ze erbij zijn, zal dat meevallen. Bryan kennende, zal hij zich niet zo fel uit balans laten brengen, maar voor Mike zou het misschien pijnlijker zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties