Onhoudbaar? Jonge Algerijn tikte zelfs Club Brugge uit, iedereen vol lof: "Klaar voor grotere competitie"

Onhoudbaar? Jonge Algerijn tikte zelfs Club Brugge uit, iedereen vol lof: "Klaar voor grotere competitie"
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Hij kwam dik anderhalf jaar van Paradou naar België, ondertussen vindt hij steeds meer zijn draai bij zijn club. En dan kan hij al eens belangrijk zijn.

Neen, Abdelkahar Kadri is niet de man waar je het meest van hoort op de Belgische voetbalvelden. Dit seizoen zit hij ook nog maar aan 4 goals en 1 assist in de Jupiler Pro League.

De 22-jarige Algerijnse aanvallende middenvelder was begin dit seizoen out met een zware knieblessure, waardoor hij ook nog maar aan 968 speelminuten zit.

Kadri
© photonews

Maar het loopt wel steeds beter. En bij afwezigheid van Faïz Selemani kon hij eens wat hoger op het veld spelen, meer op zijn natuurlijke prestatie.

Dan zie je dat de speler echt wel wat in zijn mars heeft. Zelf spreekt de Algerijn uit Hammamet niet met de pers - een bewuste keuze.

Beste ploegmaat ooit?

Maar zijn ploegmaats? Die zijn wel onder de indruk van wat hij allemaal laat zien. Ook doelman Tom Vandenberghe bijvoorbeeld.

"Kadri? Hij heeft weergaloos gespeeld tegen Club Brugge. Maar op training laat hij ook al te vaak de meest fantastische dingen zien."

#KVKCLU
© photonews

"Ik denk dat het de beste speler is waarmee ik ooit op een veld heb gestaan. En hij is nog steeds maar 21 jaar."

"Ik denk dat hij snel klaar zal zijn om naar een grotere competitie te vertrekken en dat zou terecht zijn, maar we hebben hem graag bij ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties