'Degradatiespook doemt op: situatie ontploft helemaal bij KV Oostende'

'Degradatiespook doemt op: situatie ontploft helemaal bij KV Oostende'
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Oostende zit in bijzonder slechte papieren om de degradatie nog te vermijden. Enkele spelers zouden niet meer verder willen met coach Dominik Thalhammer.

Dominik Thalhammer werd in september vorig jaar aan de deur gezet bij Cercle Brugge, maar ging in november aan de slag bij Oostende na het ontslag van Yves Vanderhaeghe. 

Maar die trainerswissel pakte heel slecht uit en Oostende pakte onder Thalhammer nog maar 10 op 51 of 0,68 gemiddeld per match. Vorig weekend verloor Oostende nog kansloos met 5-0 tegen STVV. 

Maar enkele spelers van Oostende zijn de tactische aanpak van Thalhammer, met  hoog pressingvoetbal à la Blessin, meer dan beu. Volgens Het Nieuwsblad wouden enkele spelers woensdag niet deelnemen aan de training. 

Staking?

Enkele spelers zouden verder willen met beloftencoach Kurt Bataille. Er werd onderhandeld met executive president Gauthier Ganaye, maar die zou een trainerswissel helemaal niet zien zitten. 

Donderdag is er een nieuwe training en opnieuw zouden spelers weigeren om mee te trainen en zou er eigenlijk een staking uitbreken tegen Thalhammer. Ook de fans zouden een actie plannen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties