'Club Brugge wil De Ketelaere opnieuw naar Jan Breydel halen'

'Club Brugge wil De Ketelaere opnieuw naar Jan Breydel halen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charles De Ketelaere maakte afgelopen zomer de overstap naar AC Milan. Club Brugge cashte daarvoor maar liefst 35 miljoen euro.

Charles De Ketelaere vertrok vorige zomer bij Club Brugge, maar een succes is zijn transfer nog altijd niet geworden. De Rode Duivel heeft de nodige aanpassingstijd aan de ploeg en de competitie nodig en dat duurt veel langer dan voorzien.

Bovendien draait AC Milan dit seizoen vierkant, waardoor het nog moeilijker is voor De Ketelaere om zich te integreren. Een uitleenbeurt voor volgend seizoen zou daarbij een oplossing zijn. De ideale optie lijkt een ploeg uit de Serie A.

Volgens Calciomercatoweb zou echter Club Brugge bij AC Milan gepolst hebben om De Ketelaere volgend seizoen te huren. Een vreemde gedachte, want in de Belgische competitie zal je niet wennen aan de Serie A. Bovendien speelt blauwzwart ook geen Champions League.

De kans dat De Ketelaere naar het Jan Breydelstadion terugkeert lijkt dan ook bijzonder klein. Eerder werden al Atalanta Bergamo en Monza genoemd als ploegen waar onze landgenoot volgend seizoen zal spelen en die opties lijken veel plausibeler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties