'Iedereen behalve Antwerp' - Club Brugge-fans doen oproep naar spelers en hebben grootse plannen voor zondag

'Iedereen behalve Antwerp' - Club Brugge-fans doen oproep naar spelers en hebben grootse plannen voor zondag
Foto: © photonews

Club Brugge speelt al sinds speeldag 1 van de play-offs geen rol meer in de titeldebatten. Maar ze kunnen wel nog scherprechter spelen. En dat is wat de fans verwachten dat de spelers zondag zullen doen tegen aartsrivaal Antwerp.

U weet het wel: Club- en Antwerp-supporters zijn geen al te beste vrienden van elkaar. Op bestuursniveau vechten ze het zelfs uit met Bart Verhaeghe en Paul Gheysens die elkaar al verschillende keren een pad in de mand gelegd hebben. 

'Iedereen behalve Antwerp', klinkt het dan ook bij de Club-supporters. De harde kernen hebben een warme oproep gedaan om van Jan Breydel zondag nog eens een gekkenhuis te maken. Antwerp punten afpakken en iemand anders de titel zien pakken, is het laatste dat ze van de spelers verwachten dit seizoen.

De supporters vragen dat iedereen voor 13u al op zijn plaats zit en een sfeer creëert waarvan de Antwerp-spelers onder de indruk van zullen zijn. Benieuwd of ze gaan slagen in hun opzet. De spelers weten alvast wat er van hen verwacht wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties