Johan Boskamp lacht zich kapot over 'de verrassing van Domenico Tedesco'

Johan Boskamp lacht zich kapot over 'de verrassing van Domenico Tedesco'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag loste bondscoach Domenico Tedesco zijn selectie voor de volgende twee EK-kwalificatiewedstrijden. En daar zaten toch wel enkele verrassingen bij.

Domenico Tedesco maakte in zijn tweede selectie voor de Rode Duivels enkele opvallende keuzes, al was het ook niet eenvoudig met een waslijst aan geblesseerden en enkele pionnen die bij de Jonge Duivels mee moeten.

Toch zaten er ook enkele voor velen onbegrijpelijke keuzes bij. Eentje daarvan is ongetwijfeld Olivier Deman van Cercle Brugge. Niemand had die naam verwacht op het lijstje van Domenico Tedesco, ook Johan Boskamp niet.

De Nederlander lachte zich kapot op de uitleg die de Duitse bondscoach eraan gaf. “Olivier Deman van Cercle Brugge heeft hij blijkbaar geselecteerd op basis van zijn sprints tijdens een opwarming. Dan kan hij hier ook in het park komen scouten. Daar zie je ook veel lopers”, lachte Boskamp bij Het Belang van Limburg.

“Voor die jongen is dat natuurlijk schitterend. Net als voor Ameen Al-Dakhil. Wat een ontwikkeling heeft die jongen de laatste twee seizoenen doorgemaakt. Zijn snelheid kan nog een belangrijke troef worden in de toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties