'Antwerp maakt nog steeds werk van cruciale dossiers, buitenlandse kapers op de kust'

'Antwerp maakt nog steeds werk van cruciale dossiers, buitenlandse kapers op de kust'

Antwerp wil graag uithalen op de transfermarkt. Het heeft enkele grote werven klaar staan, het ene verhaal gaat wat makkelijker worden dan het andere.

Mandela Keita staat ondertussen al even op de radar bij Antwerp. Vorig seizoen werd hij uitgeleend door OH Leuven aan Antwerp.

Dit seizoen zou hij misschien op weg kunnen zijn naar een definitieve transfer naar The Great Old. Beide clubs zijn daarover aan het spreken.

mandela keita

Makkelijk wordt het echter niet, want de Leuvenaars willen vooralsnog weinig water bij de wijn doen. Antwerp wil verre van de volledige afkoopsom neerleggen, dus hopen ze volgens Het Nieuwsblad dat OHL zich inschikkelijk(er) zal gaan opstellen.

En dus is het afwachten wat er nog gaat gebeuren. Temeer er ondertussen ook een aantal buitenlandse clubs als kapers op de kust zijn gekomen.

Stengs?

Overmars heeft dus werk voor de boeg. Ook aan Calvin Stengs wordt nog steeds gedacht. Hij werd afgelopen seizoen gehuurd door Antwerp van OGC Nice en lijkt ook langer te willen blijven.

De spelmaker deed het goed in Antwerpen en wil graag blijven bij The Great Old. Hij ligt nog tot 2026 onder contract in Frankrijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties