Hét grote probleem bij Genk werd nog maar eens blootgelegd: "Wat konden Munoz of Fadera meer doen?"

Hét grote probleem bij Genk werd nog maar eens blootgelegd: "Wat konden Munoz of Fadera meer doen?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een tijd lang leek het erop dat Genk ook zijn derde kans op Europees voetbal na de zomer ging verkwanselen. De Limburgers hebben één groot probleem, dat ze al een tijdje proberen oplossen.

De ingevallen Tolu Arokodare scoorde de gelijkmaker tegen Demirspor en Munoz trok de zege over de streep. Maar alles wat daarvoor gebeurde, maakte heel duidelijk dat Genk een goeie spits mist. Arokodare kan dat worden, maar is mentaal en fysiek blijkbaar niet helemaal klaar. 

De vele ballen in de box gingen immers verloren. Er stond niemand goed gepositioneerd. "Wat konden de middenvelders, Munoz of Fadera nog meer doen? Deze partij maakte nog maar eens duidelijk dat Sor geen positie kan kiezen", aldus commentator Stef Wijnants bij Sporza.

"Gelukkig ramde de ingevallen Tolu er toch nog eentje in. Hij moet de komende tijd dan maar het gevecht met zichzelf aangaan om in vorm te geraken. Misschien kan dit doelpunt hem verlossen. Al meen ik dat Genk toch nood heeft aan een stabiele diepe spits om het seizoen goed door te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties