'Nusa blijft bij Club Brugge, maar naast Yaremchuk vertrekt nog een basisspeler'

'Nusa blijft bij Club Brugge, maar naast Yaremchuk vertrekt nog een basisspeler'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt een drukke dag in het Jan Breydelstadion. Enkele uitgaande transfers staan mogelijk nog op de agenda.

Donderdagavond, tijdens de wedstrijd van Club Brugge tegen Osasuna, werd al duidelijk dat Roman Yaremchuk vandaag Club Brugge zal verlaten. Hij wordt een jaartje uitgeleend aan Valencia, zo is te horen.

Vanmorgen kwam dan weer het nieuws dat voor Antonio Nusa een bod van maar liefst 30 miljoen euro van Chelsea zou binnengelopen zijn. Volgens Het Laatste Nieuws zal de youngster echter nog een jaar aan boord blijven bij Club Brugge, al zou het wel kunnen dat Chelsea vandaag nog de deal sluit, maar hem meteen weer bij blauwzwart stalt.

De krant is er echter meer van overtuigd dat Tajon Buchanan vandaag nog zal vertrekken bij Club Brugge. Al is het niet meteen duidelijk welke ploeg heel concreet aan hem denkt. Vandaag valt vooral de naam van Atletico Madrid te horen. Buchanan heeft de hele zomer aan een transfer gedacht en die zou er vandaag kunnen komen.

Club Brugge heeft wellicht ook genoeg in huis om een vertrek van Tajon Buchanan op te vangen, waardoor het niet meteen naar een vervanger op zoek moet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties