Fredberg kiest zijn beste zet van de voorbije zomermercato uit

Fredberg kiest zijn beste zet van de voorbije zomermercato uit

RSC Anderlecht heeft een drukke transferzomer achter de rug. Ook aan inkomende zijde, met maar liefst twaalf nieuwkomers.

Meer dan een volledig nieuwe ploeg haalde CEO of Sports Jesper Fredberg naar het Lotto Park. Met vooral heel veel ervaring die de club moet versterken in de weg terug naar de top van de Jupiler Pro League.

“Ik ben met alle spelers blij”, klinkt het bij Gazet van Antwerpen. “Hazard is een grote naam met veel honger om te presteren voor Anderlecht. Schmeichel verkiest Anderlecht boven vele andere clubs omdat hij hier iets wil bereiken.”

En het lijstje gaat verder. “Delaney idem dito. Rits die overkomt van Club Brugge om een Mauve te worden. Patris die als Belgische belofte-international voor Anderlecht kiest. Dat zijn allemaal spelers die niet voor het geld kiezen, maar omdat ze deel willen uitmaken van Anderlecht, op korte en lange termijn.”

Als Fredberg gevraagd wordt om toch één naam te kiezen qua beste zet deze zomer, dan maakt hij snel zijn keuze. “Dan kies is voor Leoni, die ik deze zomer als eerste een nieuw contract aanbod, van de RSCA Futures. Hij heeft geduldig zijn kans afgewacht en heeft de juiste instelling. Ik ben blij voor hem dat hij het goed doet omdat hij er hard voor heeft gewerkt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties