Flink wat kopzorgen voor Fink die met STVV leider Union SG ontvangt

Flink wat kopzorgen voor Fink die met STVV leider Union SG ontvangt
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV staat op een mooie zevende plaats in de rangschikking. Dit weekend ontvangt het leider Union SG.

Zes punten achterstand heeft STVV op leider Union SG en die kunnen ze dit weekend halveren. Trainer Thorsten Fink bekeek de match van de Brusselaars op bezoek bij Liverpool samen met zijn stafleden. “Ik ben buiten de trainingen heel close met mijn stafleden. We spraken dan ook af om het duel samen te bekijken en te analyseren”, vertelt hij aan Het Belang van Limburg.

Al zal Union SG de match tegen de Kanaries wel helemaal anders aanpakken. “Alle ploegen die voor Play-off 1 gaan, hebben nu eenmaal een ruimere kern waar geroteerd kan worden. Union zal tegen ons ook roteren. Ik ga ervan uit dat hun sterkste ploeg donderdag gespeeld heeft, maar we weten wel wat hun stokpaardjes zijn, defensief en offensief. Op basis daarvan zullen wij ons gameplan opstellen.”

Al heeft Fink daarbij aardig wat kopzorgen. “Bocat en Koita waren deze week allebei wat ziekjes en trainden niet op volle kracht. Ik zal pas vrijdag weten of ze inzetbaar zijn. Okazaki traint opnieuw, maar om wedstrijden de spelen is het nog te vroeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties