Slecht nieuws voor Standard: Onderhandelingen vastgelopen tussen club en sleutelfiguur

Slecht nieuws voor Standard: Onderhandelingen vastgelopen tussen club en sleutelfiguur
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Moeten Standard-fans zich zorgen maken? Een cruciaal project ligt naar verluidt stil.

Fergal Harkin, de sportief directeur van de Rouches, vertelde Het Laatste Nieuws vanochtend dat hij hoopte om de optie op aankoop van Zinho Vanheusden te lichten. Hij maakte een enorm goede indruk met zijn terugkeer naar Sclessin. 

Een andere zaak blijkt echter veel ingewikkelder, dit keer volgens La Dernière Heure. Overeenstemming over de verlenging van het contract van Merveille Bokadi zou moeilijk te bereiken zijn. De gesprekken tussen het management van Luik en de Congolese speler zouden vastgelopen zijn.

Bokadi (27), staat onder contract tot juni volgend jaar en zonder verlenging zal hij aan het einde van dit seizoen gratis vertrekken, net als Gojko Cimirot en Noé Dussenne voor hem deden. Dat zou een behoorlijke aderlating zijn, aangezien Bokadi wordt geschat op €2,5 miljoen. 

Als de situatie niet verbetert, zou Standard deze winter kunnen beslissen om de centrale verdediger met spoed te verkopen. Ze zouden dan moeten rekenen op hun talentvolle jeugd, een terugkeer in vorm voor Kostas Laifis of een transfer...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties