Wouter Vrancken laat zich uit over toekomstplannen: "Ik wil wel naar daar"

Wouter Vrancken laat zich uit over toekomstplannen: "Ik wil wel naar daar"
Foto: © photonews

Wouter Vrancken is momenteel thuis bij KRC Genk. Hij ligt goed bij de supporters, brengt mooi voetbal, en er hangt een leuke sfeer binnen de club.

Toch is het niet abnormaal voor een coach om ambities voor iets groter te hebben. Voor Vrancken betekent dit naar het buitenland trekken. Misschien zelfs naar ergens ver van huis. "Ik voel mij supergoed bij Genk en het is absoluut niet zo dat ik hier weg wil, maar ooit wil ik wel eens naar het buitenland. Dat kan iets helemaal atypisch zijn", vertelde hij bij Het Laatste Nieuws.

"Je weet nooit wat er komt op - zoals je zegt - de middellange termijn. Een nieuwe cultuur ervaren zou ik een verrijking vinden. Ook voor mijn gezin. Mijn kinderen eens een keer uit hun bubbel halen, het is een prikkelende gedachte", gaat de oefenmeester van KRC Genk verder.

Vrancken vertelde dat hij af en toe ook wel de tijd mist waarin hij nog geen trainer was. "Tussen het einde van mijn spelers- en het begin van mijn trainerscarrière heb ik acht jaar lang 'gewone' jobs gehad. Ik vond de anonimiteit daarvan super aangenaam. Iets waar ik soms naar hunker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties