'Mogelijke opvolgers al aan de orde? Zo zit het met vertrouwen van clubbestuur in Steven Defour'

'Mogelijke opvolgers al aan de orde? Zo zit het met vertrouwen van clubbestuur in Steven Defour'
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen verloor zaterdag van Cercle Brugge. Er doen al heel wat geruchten de ronde over de opvolging van trainer Steven Defour.

Cercle Brugge kwam Achter de Kazerne met 0-2 winnen. Een nieuwe nederlaag voor KV Mechelen en Steven Defour, goed voor amper 1 op 18 sinds de laatste overwinning tegen KAS Eupen op 2 september.

Ondertussen zijn er al heel wat signalen dat trainer Steven Defour op de wip zou zitten en dat er al over eventuele opvolgers wordt gepraat, maar volgens Het Nieuwsblad zijn dat valse geruchten en is er niets van aan.

Het clubbestuur van KV Mechelen zou nog het vertrouwen in Defour behouden. Ook voor de match zou bij het bestuur te horen zijn geweest dat de wedstrijd tegen Cercle Brugge zeker niet de partij van de laatste kans was.

Hoever het krediet voor de coach nog reikt is niet meteen duidelijk. Met matchen op Standard, thuis tegen Charleroi, naar Kortrijk en thuis tegen STVV staan er aardig wat belangrijke matchen op de agenda.

En dan zwijgen we nog over de bekerpartij van dinsdag op Knokke, al zou die ook precies op het juiste moment kunnen komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties