Duitse media komen met héél belangrijke update: 'Frankfurt heeft beslissing genomen over transfer Debast'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Duitse media komen met héél belangrijke update: 'Frankfurt heeft beslissing genomen over transfer Debast'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eintracht Frankfurt heeft een beslissing genomen over de potentiële transfer van Zeno Debast. De Duitse traditieclub aast al eventjes op de verdediger van RSC Anderlecht. Komt er weldra een doorbraak?

Eintracht Frankfurt bracht afgelopen zomer al een bod uit van tien miljoen euro om Zeno Debast naar Duitsland te halen. Jesper Fredberg verwees de telegram zonder pardon richting prullenmand. 

BILD weet dat die Ädler ondertussen knopen hebben doorgehakt. Eentje daarvan: Debast is dé prioritaire aanwinst. Bij Frankfurt is alles en iedereen overtuigd van het potentieel van de Rode Duivel.

debast

Meer zelfs: Frankfurt wil de onderhandelingen met RSC Anderlecht zo snel mogelijk opstarten. Het huidige nummer zeven uit de Bundesliga wil Debast deze winter nog naar Duitsland halen. En net dat is een doorn in het paars-witte oog.

Extra miljoenen in ruil voor wintertransfer?

Ook Fredberg beseft dat Debast moeilijk te houden zal zijn, maar… de Deen plant een vertrek voor deze zomer. Het prijskaartje: vijftien miljoen euro. Of kan Frankfurt Anderlecht met enkele extra miljoenen overtuigen van een wintertransfer?
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties