Uitgestelde wedstrijd in de Conference League is een slechte zaak voor KAA Gent

Uitgestelde wedstrijd in de Conference League is een slechte zaak voor KAA Gent
Foto: © photonews

Op zaterdagavond was er nog één wedstrijd in de Conference League. Het resultaat is echter geen goed nieuws voor KAA Gent.

Uitwijken naar Servië

Omwille van de oorlog in Israël en Gaza werd de wedstrijd tussen het Israëlische Maccabi Tel Aviv en het Oekraïense Zorya Luhansk van 26 oktober uitgesteld naar vandaag. Dit wel nog altijd niet is Israël zelf. De wedstrijd ging namelijk door in de TSC Arena van het Servische Backa Topola

Knokken tot het einde

Maccabi Tel Aviv klaarde al snel de klus door na een uur voetballen op een 3-0 voorsprong te komen. Zorya Luhansk knokte zich echter terug in de wedstrijd en kwam terug tot 3-2. De gelijkmaker zat er echter niet meer in en zo gingen de drie punten naar Maccabi Tel Aviv. 

Slechts niets voor KAA Gent

Deze overwinning is geen goed nieuws voor KAA Gent. Maccabi Tel Aviv nadert zo tot op één punt van KAA Gent dat met 10 punten uit 4 wedstrijden nog steeds leider is in de groep. 

Op donderdag 14 december kijken KAA Gent en Maccabi Tel Aviv elkaar in de ogen om te strijden om groepswinst. Deze wedstrijd zal ook doorgaan in Servië. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties