Carl Hoefkens met een schreeuw om hulp naar het bestuur van Standard

Carl Hoefkens met een schreeuw om hulp naar het bestuur van Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kon in extremis een punt pakken tegen STVV. Carl Hoefkens doet na de wedstrijd een duidelijke schreeuw om hulp naar het bestuur van de Luikse club.

Pijnlijk tegen STVV

De laatste wedstrijd van het jaar moest een opsteker worden. Het werd echter een puntje op een diefje voor Standard. Het wedstrijdverslag kan je HIER lezen. 

"Wanneer je 5 minuten voor tijd nog achter staat en je pakt nog een punt, dan is dat sowieso een goed punt", vond Hoefkens bij Sporza. "Ik ben dan ook tevreden over de mentaliteit die we getoond hebben en over de manier waarop we zijn blijven vechten."

Wintermercato

De wintertransferperiode zal het moment zijn dat er iets moet gebeuren bij Standard. Carl Hoefkens doet dan ook een oproep naar zijn bestuur. 

"Er is meer kwaliteit nodig. Ik ben dan ook heel blij dat het transferverbod opgeheven is. Dat is zeer positief", aldus Hoefkens.

Jonge talenten vs ervaring

Er is dringend nood aan ervaring volgens Hoefkens. "We hebben veel jonge talenten, maar die moeten we omringen door ervaren spelers die voor maturiteit zorgen en die iets extra's kunnen brengen. We moeten onze jongeren op een goeie manier begeleiden. Die jongens hebben echt wel kwaliteiten. De toekomst oogt rooskleurig, daar ben ik 100 procent zeker van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties