Ronny Deila ziet sterkhouder training vroegtijdig verlaten

Ronny Deila ziet sterkhouder training vroegtijdig verlaten
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge trainde vandaag opnieuw twee keer in Marbella. Een sterkhouder moest echter noodgedwongen naar de kant.

Club Brugge werkt zijn winterstage in Marbella verder af. De Deen, zo schrijft Het Laatste Nieuws, moest de training echter vroegtijdig verlaten, al was dat wellicht vooral uit voorzorg.

Toch zou de oefenmatch tegen Nürnberg van woensdag te vroeg komen voor de winger en zal hij van de tribune toekijken. Skov Olsen beseft als geen ander dat gezond blijven en blessures vermijden belangrijk is, zo gaf hij nog mee aan Het Nieuwsblad.

2024 wordt zijn jaar omdat: “Ik de lijn van de afgelopen maanden ga proberen door te trekken. Als ik gezond blijf, moet dat lukken – ik ben in vorm, zit goed in mijn vel”, klinkt het.

Zijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is meer assists geven. “Ik heb veel gescoord dit seizoen (zeventien keer, red.), maar mijn beslissende passes kunnen hoger dan de vijf die ik nu achter mijn naam heb staan.”

Zijn transfer naar Brugge noemt hij de beste beslissing uit zijn leven en wellicht blijft hij ook na dit seizoen aan boord. “Ik hoef in de zomer niet weg. Ik zal geen vertrek forceren”, geeft hij nog mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties