KV Oostende moet watertrappelen om te overleven, maar staat wél in de halve finale van de Croky Cup

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
KV Oostende moet watertrappelen om te overleven, maar staat wél in de halve finale van de Croky Cup
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op extrasportief vlak is KV Oostende op sterven na dood, maar daar is op de grasmat niets van te zien. RWDM moest vanavond voor de bijl.

KV Oostende komt dezer dagen vooral extrasportief in de media. The Kustboys moeten watertrappelen op volle snelheid om het hoofd boven water te houden. Meer zelfs: het is een half mirakel dat er vanavond kon worden gespeeld in De Koningin der Badsteden. 

Terwijl half België onder een sneeuwtapijt ligt was Oostende vanaf minuut één op temperatuur. De tweedeklasser zette RWDM meteen onder druk en dat resulteerde. Nog voor het halfuur zette Ewan Henderson het Albertpark in vuur en vlam. 

Hubert Guillaume
© photonews
© photonews

Guillaume Hubert - tot vorig seizoen nog een Oostendenaar nota bene - zag er allerminst goed uit bij dat tegendoelpunt. Maar daar kan Molenbeek niét naar wijzen. Ook na de rust eenzelfde spelbeeld. Het was Brent Laes die op het uur voor de 2-0-eindscore zorgde.

© photonews

We willen nog even benadrukken: het blijft toch straf. Afgelopen weekend legde KVO Zulte Waregem over de knie. Ondertussen staan The Kustboys ook mooi in de halve finale van de Croky Cup. Laat ons hopen dat die wedstrijd ook effectief zal kunnen gespeeld worden...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties