📷 Onverwacht! 'Anderlecht overweegt om Alexis Flips definitief te laten vertrekken'

📷 Onverwacht! 'Anderlecht overweegt om Alexis Flips definitief te laten vertrekken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alexis Flips zit dicht bij een nakend vertrek bij RSC Anderlecht. Al is het wel uitkijken in welke deal dat zal gebeuren.

Alexis Flips tekende een contract bij RSC Anderlecht tot 2028, maar had zijn eerste maanden bij paarswit wel totaal anders voorgesteld. Hij liet al wat van zijn kunnen zien, maar belandde te vaak naast het basiselftal.

Volgens Marca zou Flips een deal rond hebben met zijn ex-club Stade Reims voor een uitleenbeurt tot het einde van dit seizoen. Maar er ligt nog een ander voorstel op tafel. Ook Real Mallorca heeft interesse in de Franse middenvelder.

La Liga is de droomcompetitie voor Flips, maar dan moet Mallorca wel snel handelen. Ook RSC Anderlecht zelf ziet een definitieve transfer naar de Spaanse club wel zitten, maar dan moeten wel de nodige centen op tafel gelegd worden.

Paarswit betaalde afgelopen zomer 3,5 miljoen euro voor Flips aan Reims. Dat bedrag is op dit moment ook zijn marktwaarde en wellicht wil Anderlecht zijn investering helemaal terug krijgen bij een definitief vertrek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties