Leegloop aan de gang? 'Naast Cuypers dreigt KAA Gent nog een speler te verliezen'

Leegloop aan de gang? 'Naast Cuypers dreigt KAA Gent nog een speler te verliezen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck beschikt al over geen al te brede kern bij KAA Gent. Toch staan er nog de nodige pionnen op vertrekken.

Vandaag werd duidelijk dat Hugo Cuypers mogelijk nog voor het einde van de wintermercato de deur achter zich dicht trekt bij KAA Gent, met een aanbod uit de MLS.

Dat zou nog maar eens een fikse aderlating zijn, nadat de club eerder ook al Malick Fofana en Gift Orban zag vertrekken richting het Franse Olympique Lyon.

Volgens Het Laatste Nieuws is er echter nog iemand die op vertrekken staat. Matias Fernandez-Pardo, de 18-jarige flankaanvaller van de Buffalo’s, dringt zelf aan op een vertrek.

Er zouden twee opties zijn in het buitenland: Lecce in de Serie A en de Spaanse tweedeklasser Real Valladolid, zo meldt de krant vandaag.

Het zou gaan om een uitleenbeurt met een aankoopoptie. De reden van vertrek is dat Fernandez-Pardo maar weinig speelkansen meer heeft bij KAA Gent.

Nieuwkomers Franck Surdez, Daisuke Yokota en Momodou Sonko zullen de voorkeur krijgen. Uitkijken of de deal nog voor de deadline in orde komt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties