Reactie Ronny Deila begrijpt niets van rode kaart Igor Thiago en haalt opnieuw uit naar arbitrage

Jeroen Deheegher vanuit Jan Breydel
| 26 reacties
Ronny Deila begrijpt niets van rode kaart Igor Thiago en haalt opnieuw uit naar arbitrage

Het was een bijzonder bewogen week voor Igor Thiago. Maar zo goed die begon met zijn transfer naar Brentford, zo slecht die eindigde in de derby tegen Cercle Brugge.

Dinsdagavond viel plots een grote verrassing uit de lucht. Niet Antonio Nusa maar wel Igor Thiago trekt op het einde van dit seizoen naar het Engelse Brentford voor 37 miljoen euro. Een recordtransfer voor Club Brugge, Brentford en België. 

Speelde die transfer door het hoofd van Thiago tijdens de derby? De Braziliaan miste twee opgelegde kansen en kreeg twee keer rood. De eerste werd nog kwijtgescholden, bij de tweede moest de Braziliaan het veld effectief verlaten. 

Deila kritisch voor scheidsrechter

Ronny Deila begreep niet veel van de gele kaarten voor zijn spits. "Het was een intense wedstrijd met veel duels. Moet je dan voor die eerste overtreding, een tackle, een gele kaart geven? Er waren veel luchtduels", zei de Noor na de wedstrijd

"Verdiende Thiago dan echt een tweede gele kaart voor dat luchtduel? Ik vind van alleszins van niet en ik weet eigenlijk niet waar die refs wekelijks mee bezig zijn", zei de Noor nog. Club mist zo zijn topschutter in de wedstrijd tegen Anderlecht van volgende zondag. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties