Vrancken heeft duidelijke boodschap over "mindere seizoen" van Paintsil nu hij weg is

Vrancken heeft duidelijke boodschap over "mindere seizoen" van Paintsil nu hij weg is
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wouter Vrancken zag Joseph Paintsil deze week KRC Genk verlaten. Een fikse aderlating voor de trainer van de Limburgers.

De druk bij KRC Genk blijft ontzettend groot. Daar heeft de eerste overwinning van het jaar, tegen RWDM, niets aan veranderd. Ook tegen Sporting Charleroi moet er dit weekend gewoon gewonnen worden.

Al wordt dat geen gemakkelijke opdracht voor de Genkies. “We moeten doorgaan op ons elan. Niet naar anderen kijken maar zelf nog vier of vijf keer alles geven”, klinkt het bij Vrancken aan Het Belang van Limburg.

Vracken reageerde ook op het vertrek van Joseph Paintsil richting LA Galaxy. “De laatste weken waren moeilijk maar ik verwijt hem zeker niets. Paintsil is tot op het laatste moment blijven engagement tonen”, gaat Vrancken verder.

Sor opnieuw inzetbaar bij KRC Genk

De energie gaat nu naar jongens die in de voetsporen van Paintsil moeten treden. “Dit seizoen mag minder geweest zijn, met zes goals en vier assists bleef hij belangrijk voor de ploeg. Het is nu aan anderen om die leemte op te vullen”, besluit Vrancken.

Vrancken heeft 22 namen in zijn selectie voor het duel van vrijdag tegen Charleroi. Sor traint al twee dagen voluit mee en is beschikbaar. Karetsas en Adedeji-Sternberg zijn nu ook volwaardige spelers van de A-kern, maar blijven ook spelen met Jong Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties