'Anderlecht en Club Brugge hebben oog laten vallen op sterkhouder van KVC Westerlo'

'Anderlecht en Club Brugge hebben oog laten vallen op sterkhouder van KVC Westerlo'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het reguliere seizoen is afgelopen en de play-offs komen eraan. Sommige ploegen zullen nog strijden voor de titel, maar op hetzelfde moment ook al proberen voor te bereiden op volgend seizoen.

Anderlecht zal sowieso nog voor de titel proberen te gaan. Daarvoor zullen met Union SG moeten strijden. Voor Club Brugge lijkt een landstitel wel heel ver weg, al kan blauw-zwart wel proberen om zo hoog mogelijk te eindigen.

Maar beide clubs denken duidelijk ook al aan de toekomst. Tijdens de play-offs wordt er gedacht aan mogelijke versterkingen voor volgend seizoen.

Emin Bayram naar Club Brugge of Anderlecht?

Volgens Turkse media zouden zowel Anderlecht als Club Brugge hun oog hebben laten vallen op een sterkhouder van KVC Westerlo: Emin Bayram.

Bayram werd afgelopen jaar in september gehuurd van Galatasaray. Hij ligt nog tot juni onder contract bij de Kemphanen, waarna hij terug zou kunnen keren naar Turkije.

Maar dat is duidelijk nog niet zeker. Bayram speelde voorlopig al 23 competitieduels voor Westerlo waarin hij ook al eens kon scoren. Zijn marktwaarde wordt op 1,5 miljoen euro geschat volgens Transfermarkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties