🎥 Clubicoon kondigt afscheid aan bij Antwerp: "Nog één keer alles geven"

🎥 Clubicoon kondigt afscheid aan bij Antwerp: "Nog één keer alles geven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp zal na dit seizoen afscheid nemen van een grote naam. Ritchie De Laet kondigde via officiële media van de club aan dat hij na dit seizoen niet meer Antwerp speelt.

Antwerp zal na dit seizoen afscheid nemen van clubicoon Ritchie De Laet. Dat werd duidelijk gemaakt door een filmpje op de sociale media van de club.

Antwerp postte een video waarin De Laet met een boodschap voor de supporters komt. "Al die souvenirs die wij delen. Lief en leed. Meer dan 200 keer mijn tenue in 't zweet. Een eer om voor jullie te spelen", begint hij.

"Ik zag stamnummer 1 herrijzen. Meedoen voor de prijzen. Twee bekers, een supercup en dat waanzinnige kampioenschap. Antwerp Europees op de kaart. Van Tottenham tot Barcelona. 't Was allemaal de moeite waard."

"Zo gaat de tijd nu eenmaal. We moeten bijna afscheid nemen. Ik zal er nog alles voor geven. In de play-offs en de bekerfinale. Nog één keer met 1. Tot snel, Ritchie", besluit hij.

Ritchie De Laet ziet zijn contract aflopen op het einde van dit seizoen en zal dus niet bijtekenen. Hij speelde 204 wedstrijden voor The Great Old en kon daarin 7 keer scoren en 8 assists geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties