Maxim De Cuyper vertelt wat hij vindt van het ontslag van Rik De Mil

Maxim De Cuyper vertelt wat hij vindt van het ontslag van Rik De Mil
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rik De Mil werd ontslagen bij Westerlo. Dat gebeurde na de salonremise tegen KRC Genk op de laatste speeldag in de Jupiler Pro League.

De beelden van de laatste minuten tussen Westerlo en KRC Genk op de laatste speeldag van de reguliere competitiefase gingen de wereld rond. Het leidde uiteindelijk tot het ontslag van Rik De Mil als coach van Westerlo.

Voor Maxim De Cuyper van Club Brugge zijn Rik De Mil en Westerlo twee belangrijke elementen uit zijn recente verleden. Hij is misschien wel een van de betere personen om over de situatie te oordelen.

De Cuyper begrijpt keuze van Westerlo in dossier-De Mil

Ook hij keek vreemd op van de beelden van de salonremise tussen Westerlo en KRC Genk, maar nog meer van het ontslag van zijn ex-trainer bij Club NXT.

“Als buitenstaander weet je niet alles”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Ik weet wél hoe het daar gegaan is, maar ik vind het moeilijk om te oordelen. Als fan van Rik - ik heb hem een bericht gestuurd - zou ik dat nooit gedaan hebben.”

Toch toont hij ook begrip voor de beslissing van zijn ex-ploeg Westerlo. “Ik vind het jammer, zeker voor Rik maar ik ken Hassan Cetinkaya (vicevoorzitter, red.) en die begrijp ik ook. Dat is een enorme winnaar die nog vol voor de winst wilde gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties