Futures Anderlecht maken indruk, maar beleven moeilijke finaledag

Futures Anderlecht maken indruk, maar beleven moeilijke finaledag

Het paasweekend is traditioneel ook het weekend waarin de jeugd heel wat toernooien speelt. Het is niet anders met de jeugd van RSC Anderlecht dit weekend. Op paasmaandag waren er de finales en dat leverde twee nederlagen op.

De jonkies van RSC Anderlecht hadden eerder dit weekend al toffe wedstrijden gespeeld. Er werd gewonnen tegen Sporting CP en PSG, maar wel verloren tegen FC Nordsjaelland. Het was wel voldoende om zich te plaatsen voor de halve finales.

Belgrado en PSG te sterk op finaledag

Dat leverde een halve finale op tegen Partizan Belgrado. Die werd uiteindelijk verloren met 2-0, waardoor er een finale voor de derde plaats van kwam.

Daarin was PSG opnieuw de tegenstander. De Parijzenaars waren verwittigd door het eerdere duel (eerder dit weekend had Anderlecht nog met 3-2 gewonnen).

Vierde plaats voor Anderlecht

Dat zou niet herhaald worden, want in de strijd om het brons werd het uiteindelijk 2-1 voor PSG. Daardoor werd het een vierde plaats voor de Brusselaars.

Die mogen wel terugblikken op een leerrijk toernooi. De komende weken, maanden en jaren kunnen ze zich verder gaan tonen aan de wereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties