'Club Brugge maakt werk van opvolger voor Thiago: eerste bod afgewezen'

'Club Brugge maakt werk van opvolger voor Thiago: eerste bod afgewezen'
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Thiago zal Club Brugge aan het einde van het seizoen verlaten. Blauw-zwart zal dus op zoek moeten gaan naar een waardige vervanger voor hem voor volgend seizoen.

Club Brugge weet hoe het zaken moet doen met buitenlandse clubs. Na meerdere goede transfers te hebben afgerond de afgelopen seizoenen, staat Club op het punt om afscheid te nemen van Thiago voor zeker 33 miljoen.

De Braziliaanse aanvaller zal blauw-zwart deze zomer verlaten om naar Engeland te gaan. Hij maakt de overstap naar Brentford waardoor hij in de Premier League kan spelen.

Adam Bareiro, vervanger van Thiago bij Brugge?

Club probeert een ideale vervanger voor Thiago te vinden. Die zouden ze in Brugge al voor ogen hebben. Volgens verschillende Argentijnse media zou Club Brugge zijn oog hebben laten vallen op Adam Bareiro.

Als aanvaller bij San Lorenzo heeft de Paraguayaan 39 doelpunten gescoord en 6 assists gegeven in 112 wedstrijden voor de Argentijnse club.

De lokale media melden dat een eerste bod van vijf miljoen euro werd afgewezen door San Lorenzo. De Argentijnen zouden zeker zeven miljoen euro willen voor Bareiro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties