Komt Anderlecht-coach Brian Riemer in de problemen? Bondsparket onderneemt actie

Komt Anderlecht-coach Brian Riemer in de problemen? Bondsparket onderneemt actie
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Brian Riemer haalde na afloop flink uit naar scheidsrechter Jonathan Lardot. Het Bondsparket bekijkt of het de Anderlecht-coach al dan niet op het matje zal roepen.

Anderlecht verloor afgelopen weekend met 2-1 van KRC Genk. De Brusselaars blijven wel leider, want Union verloor zijn wedstrijd tegen Club Brugge.

Na afloop ging het in Genk vooral over het laatste en beslissende doelpunt. Die kwam er na een strafschop van Andi Zeqiri.

Killian Sardella kreeg in het strafschopgebied een bal op de arm van Alieu Fadera. Hij draaide zich weg van de bal, maar scheidsrechter Jonathan Lardot twijfelde niet en wees naar de stip.

De VAR vond de beslissing oké, en dus ging de strafschop gewoon door. En daar waren ze bij paars-wit niet mee gediend. "Waarom wil hij zichzelf altijd toch weer in de belangstelling zetten?", klonk het bij Riemer na afloop.

Volgens Het Laatste Nieuws buigt het Bondsparket zich maandag over zijn uitspraken. Dan zal blijken of de Anderlecht-coach op het matje wordt geroepen. Het zou niet de eerste keer zijn dat zoiets dit seizoen gebeurt na uitspraken van een coach aan het adres van de scheidsrechter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties