'Revelatie van Club Brugge deze zomer zo goed als zeker naar andere ploeg'

'Revelatie van Club Brugge deze zomer zo goed als zeker naar andere ploeg'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is weer springlevend. In de play-offs loopt het zeer goed, met ook doelman Nordin Jackers als grote revelatie.

Club Brugge vreesde stevig in de problemen te komen door de blessure van Simon Mignolet, maar zijn vervanger Nordin Jackers doet het bijzonder goed en is nauwelijks op een foutje te betrappen. Dat belooft voor de komende weken.

Toch lijkt het zo dat de keeper deze zomer op zoek gaat naar andere oorden, zo schrijft Het Nieuwsblad. Jackers wordt dit seizoen gehuurd, met aankoopoptie, van OH Leuven waar hij ook volgend seizoen nog onder contract ligt.

Al zou blauwzwart de doelman wel eens een handje kunnen helpen richting een nieuwe uitdaging, want toekomst lijkt hij bij OH Leuven niet meer te hebben, zeker ook gezien zijn contractsituatie volgend seizoen.

Overleg

Jackers voelt zich goed bij Club Brugge, maar wil toch stilaan de rol van eerste doelman toebedeeld krijgen. Met iemand als Simon Mignolet voor je de komende jaren zal dat moeilijk lukken. Maar als Club Brugge de aankoopoptie licht, kunnen zij Jackers aan een nieuwe club helpen.

In ieder geval zal Club Brugge met Jackers overleggen hoe hij de situatie ziet. Een contract bij blauwzwart behoort zeker tot de mogelijkheden, maar normaal zal het deze zomer wel anders lopen voor de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties