Transferitis bij Genk? 'Belangrijke speler komt niet opdagen voor training'

Transferitis bij Genk? 'Belangrijke speler komt niet opdagen voor training'

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het zou wel eens een belangrijke en drukke transferzomer kunnen worden voor KRC Genk. Heel wat spelers zouden kunnen vertrekken, terwijl Dimitri De Condé ook inkomend heel wat transfers zal moeten doen.

Naast een nieuwe coach en met alvast drie inkomende transfers (Jarne Steuckers en dit weekend nog Adrian Palacios en daarna ook Matte Smets) begon de zomer van KRC Genk alvast vrij goed. Maar de Limburgers gaan nog een hele drukke zomer tegemoet.

KRC Genk gaat deze zomermercato waarschijnlijk namelijk heel wat spelers zien vertrekken. Het ziet ernaar uit dat Matias Galarza daar eentje van is. De 22-jarige Argentijn zou zelf ook azen op een transfer en heel graag wegwillen uit Genk.

De speler werd in de zomer van 2022 voor 6 miljoen euro gehaald bij Argentinos Juniors. Nu lijkt hij klaar voor een terugkeer naar zijn eigen land en daar wil hij ver voor gaan. Zo stuurde hij volgens Het Laatste Nieuws zijn kat naar de eerste groepstraining.

Kat gestuurd naar training

Boca Juniors deed al een eerste bod voor Galarza, maar dat was onvoldoende voor Genk. Doordat hij zelf een transfer wil afdwingen, lijkt het huwelijk tussen de Argentijnse verdedigende middenvelder en Genk bijna voorbij.

Galarza heeft volgens Transfermarkt op dit moment een marktwaarde van zo'n zeven miljoen euro. Mogelijk wil Genk nog meer dan dat bedrag voor hem vangen, maar dat wordt moeilijk. Afgelopen seizoen speelde hij 22 wedstrijden voor Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties