cluClub Brugge
kvmKV Mechelen
Datum: 10/04/2022 18:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 34

Club Brugge kan met 24 op 24 richting Champions Play Offs trekken

Steve Floren
| 129 reacties
Club Brugge kan met 24 op 24 richting Champions Play Offs trekken
Foto: © SC

Club Brugge sluit haar reguliere competitie om 18:30 af tegen KV Mechelen. Geen onbelangrijke wedstrijd, Club gaat ongetwijfeld vol voor de overwinning om de kloof met leider Union te dichten met het oog op de Champions' Play Offs.

Royal Antwerp liet gisteren in eigen huis punten liggen tegen Cercle Brugge. Een uitgelezen kans voor stadsgenoot Club om verder uit te lopen op The Reds en de kloof met Union te dichten. Play-offs die ongetwijfeld voetballiefhebbers op het puntje van hun stoel zal doen laten zitten.

In de heenwedstrijd won KVM verrassend van Blauw-Zwart en deed het dat met mooi voetbal. Het werd toen 2-1 dankzij o.a. een schitterende lob van Rob Schoofs. KV is al zeker van PO2, maar zal zich opnieuw willen bewijzen tegen de voorlopig nog regerende landskampioen.

Bij Club is iedereen fit. D.w.z dat Schreuder weer de keuze zal moeten maken tussen landgenoot Noa Lang, die een sterke wedstrijd speelde op Beerschot, en goalgetter Sargis Adamyan. Ruud Vormer wordt opnieuw op de bank verwacht.

 
 

 

 

Meer nieuws