stvSTVV
ohlOH Leuven
Datum: 22/10/2022 18:15
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Brys looft strijdersmentaliteit voor match tegen STVV: "20 keer overgeven, toch iets eten, weer overgeven..."

Volg STVV-OH Leuven hier vanaf 18u15

Brys looft strijdersmentaliteit voor match tegen STVV: "20 keer overgeven, toch iets eten, weer overgeven..."
Foto: © photonews

STVV en OH Leuven vechten het vanavond uit onder elkaar. De Leuvenaars zullen nog niet op volle kracht zijn na de voedselvergiftiging die hen teisterde tegen Eupen.

Marc Brys zal nog wel wat volk moeten missen. “Wie erbij zal zijn, is moeilijk in te schatten. Eén van de spelers is ziek geworden de dag voor de wedstrijd tegen Eupen en was vlak voor de wedstrijd terug in orde. Bij anderen duurt dat enkele dagen. Dat ziekteproces is heel persoonlijk", klinkt het. 

“Het is per definitie moeilijk om een match voor te bereiden na twee verliezen. We willen heel graag een resultaat neerzetten in Sint-Truiden. Dat wil je liefst met frisse, gezonde spelers doen maar ik ben zeker dat dat gaat lukken. We bekijken voor de wedstrijd of we aan 18-19 spelers geraken en we zullen aanvullen met beloften waar nodig. We zijn heel begaan met de zieke spelers en gaan er alles aan doen om te winnen,” zegt Brys.

Brys was wel onder de indruk van de strijdersmentaliteit van de jongens die op het veld stonden. “Wat de spelers voor de wedstrijd tegen Eupen hebben gedaan, is fantastisch. Doe het maar eens, een wedstrijd spelen terwijl je doodziek bent en echt afziet. Toch hebben ze dat gedaan, voor hun groep, voor hun club. Zo’n doorzettingsvermogen heb ik nog niet vaak gezien. Ziek zijn, niet veel gegeten, twintig keer overgeven, dan toch maar iets eten aangezien je iets moet binnen hebben, terug overgeven. Het zijn er weinigen gegeven."

STVV krijgt een quotering van 2.05 bij betFIRST en OHL krijgt 3,55. Voor meer interessante odds ga vlug hier eens kijken...

Meer nieuws