antAntwerp
eupEupen
Datum: 18/02/2023 16:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26

Volg Straks Live: Sluipt Antwerp dichter bij leider Racing Genk of kan Eupen verrassen?

Volg Straks Live: Sluipt Antwerp dichter bij leider Racing Genk of kan Eupen verrassen?
Foto: © photonews

Antwerp heeft thuis tegen Eupen een uitgelezen kans om weer wat dichter bij Racing Genk te komen in het klassement.

Vorige week ging Antwerp nog met 0-1 winnen bij Racing Genk en door het gelijkspel van de Limburgers tegen KV Mechelen op vrijdag, kan de Great Old zo op één week tijd 5 punten dichter komen. Met een overwinning tegen Eupen kunnen ze op 10 punten komen. Doe daar een halvering van de punten bij en er kan nog veel gebeuren in de play offs.

Maar dan moet er dus gewonnen worden tegen Eupen. Mark Van Bommel wil alvast niet weten van onderschatting van de tegenstander. "In België kan iedereen van iedereen winnen. We moeten 100% geconcentreerd de match aanpakken", klinkt het.

Tribune gesloten

En dat zal Antwerp bovendien met een stuk minder aanhang moeten doen. Staantribune T4 zal volledig gesloten worden, grotendeeld door een beslissing van het disciplinair comité na incidenten met pyro tegen Anderlecht.

Kan Eupen verrassen?

Eupen lijkt op papier een vogel voor de kat maar de Oostkantonners kunnen wel eens verrassen. Zo wonnen ze vorige week thuis tegen Eupen nadat ze op achterstand kwamen. En de vorige weken speelden ze nog gelijk tegen Westerlo, Genk en OHL. De Panda's staan voorlopig 4 punten boven degradatie en zullen er alles aan doen om die te ontlopen.

Meer nieuws