KAA Gent - Antwerp

Eerste overwinning voor Vercauteren op bezoek bij AA Gent?
Bart De Vré
| 586 reacties

Eerste overwinning voor Franky Vercauteren als trainer van Antwerp op bezoek bij AA Gent?

Eerste overwinning voor Vercauteren op bezoek bij AA Gent?
Foto: © photonews

Franky Vercauteren staat voor het eerst langs de zijlijn bij zijn nieuwe ploeg Antwerp. Hij hoopt dat zijn ploeg ook uit quarantaine is na de on-match tegen KV Mechelen. Tegenstander deze middag is het AA Gent van succescoach Hein Vanhaezebrouck.

Antwerp kan een goede zaak doen in het klassement bij winst. Na het verlies van Anderlecht en Charleroi kan Antwerp met een overwinning naar de 3de plaats in het klassement springen. Het gaat dit wel moeten proberen te doen zonder de Portugese rechtsback/winger Aurelio Buta. Hij is geschorst nadat hij vorige week op KV Mechelen zijn 5de gele kaart van het seizoen kreeg. Tot slot met Benson, Benavente, Mbenza en Nsimba blijven liefst vier offensieve spelers thuis.

Volledige selectie: Beiranvand, Thiam, Matijas, De Laet, Seck, Batubinsika, Juklerod, Gélin, Lukaku, Hongla, De Sart, B. Verstraete, Boya, Haroun, Ampomah, Refaelov, Gerkens, Miyoshi, De Pauw, Mbokani.

AA Gent speelde vorige week een goede wedstrijd op het veld van Beerschot. Spijtig genoeg moesten de troepen van Hein Vanhaezebrouck genoegen nemen met 1 punt. Voor de wedstrijd tegen Antwerp kan AA Gent wel terug rekenen op clubtopschutter (9 doelpunten) Yaremchuk. Hij was tegen Beerschot geschorst. 

Volledige selectie: Bolat, Coosemans, Roef, Ngadeu, Owusu, Yaremchuk, Bezus, Niangbo, Castro-Montes, Mohammadi, Botaka, Bukari, Hanche-Olsen, Marreh, Kums, Fortuna, Depoitre, Dorsch, Godeau, Plastun, Kleindienst, Arslanagic

Wie pakt de 3 punten vandaag? Speel mee en win via BetFIRST.

 

 

Jouw Prono
-
KAA Gent KAA Gent wint Gelijk Antwerp Antwerp wint
55.83% 32.74% 11.43%
Populairste
2-1
(116x)
1-1
(93x)
2-2
(49x)

Positie

12
2

Punten

37
48

Gewonnen

10
14

Verloren

11
8

Gescoorde doelpunten

41
44

Doelpunten tegen

34
36

Gele kaarten

44
62

Rode kaarten

2
3

Onderlinge duels gewonnen

3
6
5
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League