Lokeren met klein hart naar Manchester

Lokeren met klein hart naar Manchester
Foto: © SC

Vanavond staat het grootste gedeelte van de heenwedstrijden uit de eerste ronde van de UEFA-beker op het programma. De nummer laatst uit de Belgische competitie, Lokeren, speelt vanavond bij Manchester City.

Bij de ploeg van manager Kevin Keegan lopen ondermeer David Seaman, Robbie Fowler, Nicolas Anelka en andere Steve McManamans rond. Lokeren wacht dus een loodzware verplaatsing, zeker in de wetenschap dat het voor geen meter loopt bij de Oost-Vlaamse club.

De verwachtingen voor deze confrontatie zijn dan ook beperkt. Lokeren hoopt vooral niet af te gaan bij het kleine broertje van Manchester United. Trainer Paul Put hoopt dat verschillende van zijn spelers boven zichzelf zullen uitgroeien en dat de schade daardoor beperkt kan blijven tot bijvoorbeeld een 3-1-nederlaag. Put vindt Manchester City overigens een betere ploeg dan Anderlecht waartegen Lokeren vorige week met 0-6 verloor.

Ook Davy De Beule wil in de waterkans blijven geloven; ook al denkt men in Engeland zelfs niet aan een mogelijkheid dat de 'kleine' Belgische club te sterk zou kunnen zijn.

De vermoedelijke opstellingen: (aftrap: 21 uur 05)

Manchester City: Seaman, Sun, Distin, Sommeil, Tiatto, Wright-Phillips, Bosvelt, Reyna, McManaman, Fowler, Anelka

Lokeren: Dabanovic, Muzinga, Conte, Zanzan, Doba, Coulibali, De Beule, Kristinsson, Vidarsson, Gretarsson, Van Hoeylandt
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties