RSD Jette - SK Kampenhout 0-0

SK Kampenhout heeft na een povere wedstrijd 0-0 gelijkgespeeld op het veld van RSD Jette. In de openingsfase verijdelde doelman Vandermosten de eerste kans voor de thuisploeg toen hij goed in de voeten van Locci ging. Comijn probeerde het aan de overzijde vanop afstand maar trapte naast de kooi van Detienne. Na een fout van Hofman trapte De Coninck de vrijschop in de handen van de thuisdoelman. Verder vielen er in de eerste helft veel slordigheden te noteren. De Brusselaars kregen nog een goede kans maar Belinga plaatste de bal over doel. Vlak voor de pauze werd thuisspeler Ngonge uitgesloten voor natrappen op Jo Claes. Deze tien tegen elf situatie deed de match geen goed. Na de pauze bleef de partij saai en de kansen die volgden waren op één hand te tellen. Na één minuut schoot Comijn een wenkende kans naast doel. Jette speelde gegroepeerd en kon de Kampenhoutse aanval goed neutraliseren. Het meeste gevaar kwam er nog via Van Ostaede maar ofwel was de voorzet onzuiver ofwel had Detienne het laatste woord. De thuisploeg dreigde enkele keren maar doelman Vandermosten kreeg weinig werk op te knappen. Aan de overzijde was de beste kans nog voor De Clercq maar hij schoot een aangeven van Van Ostaede een metertje naast. In de slotminuut werd een doelpunt van Jette voor buitenspel afgekeurd. Het bleef bij een logische brilscore.