SK Beersel - KSK Opwijk 1-1

Opwijk had de traditie niet mee in Beersel, het slaagde nog nooit er van te winnen en dat is zo gebleven, alhoewel de mogelijkheid er in zat. Het eerste schot op doel kwam in de 2de minuut van Opwijk-middenvelder Lionel Heremans, maar dat ging nog over. Geen twee minuten later trapte de Beersel-verdediging een verre bal vooruit, Verdoodt lobde over de uitgekomen Opwijk-goalie Kevin Baeyens, maar de bal kwam op de bovenkant van de deklat. Later bleek dit de enige Beersel-kans te zijn in de eerste helft. In de 9de minuut ging Stef Van Holsbeeck door op rechts, zette voor naar Heremans, maar diens schot kwam in de handen van Beersel-doelman Dilissen. Nog geen minuut later werd Jurgen Asselman weggestuurd op links, Dilissen waagde zich wat ver uit doel, maar kon net op tijd de lob van Jurgen uit de winkelhaak in hoekschop tippen. Op de 26ste kwam Opwijk dan verdiend voor toen Dimitri De Buyser Asselman op links vrijspeelde en diens schot via een verdediger in doel kaprioleerde (0-1). Even voorbij het halfuur werd Andy Beukelaers door De Buyser op links weggestuurd. Andy zette voor naar rechts, waar de opkomende Heremans in het zijnet besloot. Rond de 37ste minuut kreeg Van Holsbeeck nog twee kansen, maar telkens stond Dilissen in de weg zodat er bij een magere 0-1 werd gerust.Het eerste kwartier van de 2de helft nam Beersel de wedstrijd in handen zonder evenwel een enkele kans te kunnen creëren. Het was integendeel Opwijk dat na een uur de eerste kans van de tweede helft kreeg via Asselman, maar andermaal eindigde de poging op Dilissen, net als een minuut later toen Jurgen opnieuw zijn kans waagde. In de 64ste minuut gaf Van Holsbeeck een vrije trap snel naar Beukelaers, maar diens schot ging voorlangs. En nog eens 4 minuten later stuurde Asselman Van Holsbeeck weg, doelman Dilissen klopte de bal voor diens neus weg, maar wel buiten het strafschopgebied. Scheids- en lijnrechter hadden evenwel een andere mening hierover en lieten begaan. In de 70ste minuut werd Beukelaers andermaal voor doel aangespeeld, maar hij trapte over de bal. Beersel kreeg dan twee kansen naeen, eerst trapte Wauters nog naast, maar in de 73ste minuut nam Willems een voorzet onmiddellijk op de slof en Kevin Baeyens was geklopt (1-1). Twee minuten later werd Asselman aangespeeld door Heremans, maar zijn poging belande in de handen van Dilissen. En een goede tien minuten voor het einde leek het slecht af te lopen voor Opwijk toen Bruno De Decker een strafschopfout beging, maar Baeyens voorkwam erger. En nog kreeg Opwijk kansen om de wedstrijd winnend af te sluiten, maar zowel Bjorn Raspoet als Van Holsbeeck als Beukelaers slaagden er niet in om Opwijk de verdiende zege te geven. Gemeten aan de kansen had Opwijk ruim moeten winnen, maar voor hetzelfde geld was het ook via de strafschop de boot ingegaan.