VCE Aalst_Oud-Heverlee Leuven 2-6

VCE Aalst_Oud-Heverlee Leuven 2-6
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In een killige mistige sfeer, mar eigenlijk een goed voetbalweertje, greep deze partij plaats. In de 12' ging Sofie Deville de vleugel af, speelde terug op Ingrid Van Herle, die voorzette aan Fanny Kimpe die met een omhaal inspeelde: 0-1.

Aalst riposteerde, dreigde maar Tamara Vandenhouwe greep uit de onderste hoek, plukte een corner uit de andere hoek en hield OHL recht. In de 23' trapte Vandendael een vrije trap en binnen: 0-2. In de 32' trapte Gwendoline Troch uit maar Fanny Kimpe onderschepte en 0-3. In de 36' veroverde Audrey Van Den Broecke de bal en besloot: 1-3. In de 38' gaf Kimpe een voorzet aan Katrien Timmermans en die besloot via een been van een tegenspeelster: 1-4. In de 42' scoorde Vandendael op inspelen van Ingrid Van Herle. 1-5 was de ruststand.

Na rust bracht trainer Marc Brodelet jeugdspeelster Elke Marnef voor de eerste maal in de eerste ploeg. Een aarzeling in de verdediging gaf Molly de kans op 2-5.In de 76' gaf Fanny Kimpe een voorzet over de keeper en Marijke De saint-Hubert besloot: 2-6

Daarna schoot de ingevallen Torfs, het is niet te geloven maar symptomatisch voor OHL-dames, viermaal op de lat en Fanny Kimpe tweemaal op de paal, maar ze scoorde niet. In de 85' deed Aalst een vrije trap voorbij de muur volgens een ingestudeerd nummertje maar er werd nipt naast besloten. Een aangename partij met een overwicht van OHL en een bijwijlen gevaarlijk VCE Aalst.(Bron: Ou-Heverlee Leuven)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties