DVC Zuid-West - OHL 1-1

DVC Zuid-West - OHL 1-1
Foto: © SC

DVC Zuid-West speelde haar allerlaatste wedstrijd op het terrein van DVC Kuurne in winderige omstandigheden, overgoten met verschillende regenvlagen. De toekomst lig in het Forestierstadion in Harelbeke.

De wedstrijd begint met een sterk overwicht van Oud-Heverlee Leuven. Beide ploegen spelen met overgave maar op een sportieve wijze. Een objectieve spelleiding maakt dit mogelijk. Op de 21' verliest OHL het duel in het middenveld en Kimberley Van den Abeele besluit:1-0. Zuid-West komt gevaarlijk aandingen en vergroot de druk. Op de 27' trapt Zuid-West vanuit een kluwen maar doelvrouw Tania Vandenhouwe duikt de bal uit de rechterhoek. Beide ploegen houden elkaar in evenwicht zodat de ruststand 1-0 is.

Op de 60' wordt een uitval van Saelens uit de rechterhoek geduwd door Vandenhouwe. Op de 62' wordt een afstandsschot van De Keyzer uiteduwd door Vandenhouwe. OP de 72' gaat een vrije trap van Saelens nipt over. Op de 75' belandt een verre vrijschop door De Ruyter boven de keepster onder de lat: 1-1. Op de 76' wordt Katrien Timmermans buiten (?) de grote backlijn neergelegd. De vrije trap gaat nipt over. Op de 78' schiet De Rycke maar Vandenhove pareert in de rechterhoek.

Het wedstrijdeinde is spannend. Torfs en Vanderstukken zijn nog gevaarlijk. Maar Zuid-West weerstaat. Zuid-West rukt nog gevaarlijk op. Maar Liesbeth Timmermans in de verdediging en Tania Vandenhouwe weerstaan de druk. De 1-1 blijft het eindresultaat.(Bron: E. Timmermans-OHL)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties