Anderlecht - Antwerp 4-2

In het Astridpark was er heel wat te beleven. De thuisploeg nam een blitzstart en na amper drie minuten stond Anderlecht al 2-0 voor. Zowel Tihinen en Mornar konden doelman Feys te grazen nemen. Een rake klap natuurlijk voor het fel geteisterde Antwerp dat intern verdeeld is over de kwaliteit van de huidige spelersgroep.

Anderlecht kon na deze sterke start de wedstrijd rustig controleren. Antwerp trachtte Goots in stelling te zetten en dat leverde de aansluitingstreffer op. Anderlecht was echter de betere ploeg en Baseggio trapte een vrije trap op de lat. Antwerp plooide ondanks de achterstand terug en beperkte zich tot verdedigen.

Ook na de rust was het de thuisploeg die voortdurend de bal had. Bovendien kreeg het de hulp van Cissé die de bal in het eigen doel werkte. Wie dacht dat de wedstrijd gespeeld was, kwam bedrogen uit. Colin Heath verraste vrien en vijand en bracht Antwerp een tweede keer opnieuw in de match. De Great-Old geloofde in haar kansen, maar Aruna besliste op aangeven van Iachtchouk de wedstrijd. Een sterke start volstond dus voor Anderlecht om de kwartfinales te halen.