KHZ: de weg naar Brussel

KHZ: de weg naar Brussel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neo-eersteklasser Heusden-Zolder heeft maar één doel dit seizoen: het behoud. In 1996 speelde het toenmalige Heusden SK nog in 1e provinciale. Vanavond kan het de deur naar de kwartfinales van de Belgische voetbalbeker openbreken als het Lokeren ontvangt in het Fenix-stadion.

Bjorn Janssen en Stefan Teelen zullen er vanavond niet bij zijn wegens allerlei ongemakken. Zij worden vervangen door Vincent Euvrard en Wilfried Delbroek. In de competitie ging KHZ met 3-0 onderuit bij Lokeren. Bancé was toen de sluipschutter van dienst en is er straks weer bij.

Voor Heusden-Zolder moet niks en mag alles. Een uitschakeling zal geen teleurstelling zijn, een overwinning wel een feestelijke aangelegenheid. De ticketshop is nog tot 13u geopend vanmiddag. Storm lopen zal het zeker niet doen voor dit duel op een koude winteravond. Bij Lokeren ontbreekt alvast uitblinker Davy De Beule. KHZ zal waarschijnlijk starten met: Bailly, Vanbeuren, Matoukou, Delbroek, De Souza Guedes, Euvrard, Haeldermans, Barka, Origi, De Condé en De Camargo. Zaterdag speelt KHZ alweer een leuke pot: 'uit' bij KRC Genk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties